Menu
  • Space
  • Space
  • Space
  • Space

Bouwbedrijf van Es is ontstaan uit het bedrijf dat vader A. Van Es in Warmond is begonnen. Met zijn kwaliteit en kritische blik, stond hij jarenlang garant voor degelijk en betrouwbaar werk. Wij, Bouwbedrijf van Es zijn in zijn voetsporen getreden en zetten deze traditionele kwaliteit op oude vertrouwde wijze voort.

Net als de oprichter geven wij de voorkeur aan eerlijke materialen en traditionele bouwmethoden. Dit alles altijd in goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Zo werkt Bouwbedrijf van Es alleen samen met kundige en betrouwbare vakmensen en alleen met kwalitiatief hoogstaande producten. Op deze manier weet Bouwbedrijf van Es voor elk probleem en elke wens een gepaste oplossing te vinden en dat altijd voor een eerlijke prijs.

 

Aanbouw, verbouw of nieuwbouw volgens uw wensen

Ervaring en expertise

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket als het gaat om een aanbouw, een verbouw en nieuwbouw. Zo kunnen wij de bouwtekeningen voor u verzorgen, het vergunningstraject verzorgen, waar mogelijk de subsidies en wat verder nodig is om te starten met het daadwerkelijke werk.
De materialen leveren we en natuurlijk verzorgen wij alle werkzaamheden met onze eigen of bekende specialisten. Dit betekent dat u dankzij onze ruime ervaring en specialisten geen kwaliteitsverlies door derden zal ervaren. Door deze werkwijze is de communicatie onderling helder en duidelijk. Als u zelf een al een bouwtekening en vergunning heeft en slechts een deel van de aanbouw wilt uitbesteden kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.
Onze manier van werken zult u ervaren als een klantvriendelijke werkwijze. Door heldere communicatie en één aanspreekpunt weet precies waar u aan toe bent. Onze dienstverlening is af te stemmen naar uw wensen: het hele project of een deelproject.
Deuren, ramen en kozijnen, zijn een belangrijk onderdeel van vrijwel iedere aanbouw, verbouw of nieuwbouw. Isolatie en aansluiting op bestaande bouw is vakwerk waar u op kunt rekenen. Afwerking en oplevering gaan in overleg, grondlak en basis afwerking zijn mogelijk, maar ook totaal oplevering met aflak in uw kleur.